Könnyen kezelhető videószerkesztő program keresek?
Egy olyan videószerkesztő programot keresek amiben sok átmeneti effekt van és könnyen lehet kezelni.
Amit eddig próbáltam és nem vált be: Adobe Premier, Sony Vegas, Serif Movie.
Camtasia Studio 8.
profi és könnyen kezelhető?.....ne viccelődj már.
Profik: Adobe Premier, Sony Vegas.
5-ös. Végig olvastad a kérdést ? Amiket javasolsz, azokat már próbálta a kérdező, és a könnyen kezelhetőséget is megkérdőjelezem az említett szoftvereknél.
Még egy javaslat: Magix Movie Edit pro.
6-os tudsz szöveget értelmezni?
Profit akart, a profikat felsorolta(ahogy én is megtettem neki). Egyszerűséget meg ne várjon egy profi cucctól.
Viszont javaslom neked a szövegértés példatár első kiadását, akciósan 990Ft körül megkaphatod.
Tudok szöveget értelmezni. legalább én két olyan programot ajánlottam ami viszonylag elfogadható, és könnyű a kezelése, ellentétben veled, aki csak arra volt képes, hogy ugyan azt ajánlja amit már próbált.
További szép napot.
Kispofa75: Köszönöm szépen, kipróbálom őket.
5-ös: A Sony Vegas tényleg könnyen kezelhető azzal nem az volt a bajom hanem mindig lefagy és ha szöveget írok a videóra majd kikonvertálom akkor a videóban vibrál az oda írt szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!