Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan torrentezhetnék Holland...

Hogyan torrentezhetnék Hollandiában biztonságosan?

Figyelt kérdés

A kérdés azért vetődőt fel bennem mert nyáron kimegyek oda édes anyámhoz hosszú időre (1.5 hónapra), ezért nyilván szeretném a sorozataimat/filmjeimet stb, letölteni torrenten. Igen ám csak, hogy sok "rém" történetet hallottam/olvastam (sg.hu,prohardwer,hwsw) ahol Nyugat-Euban rendszeresen figyelik a p2p forgalmat és gyakran bírságolnak csillagászati összegekre mezei felhasználókat (gondolok én itt elsősorban Németországra).

A kérdésem az volna, hogy milyen lehetőségeim volnának Hollandiában a "biztonságos" torrentezésre. Úgy tudom ott is figyelik a p2p adatforgalmat és büntetnek is.

Számomra két oldal lenne csak ahol trackereket szednék le (ncore,pirate bay).

2013. jún. 8. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
ha csak sorozatrészek kellenek, akkor azt is meg lehet csinálni hogy egy ismerősödet aki Magyarországon van , töltse le amit, aztáb töltse fel egy filemegosztóra pl Zippyshare.Így nem kell attól féljél hogy megbűntetnek, mivel nem használsz p2p programokat !Az is megoldás lehet ha nyilt wifire csatlakozva torrentezel !
2013. jún. 12. 12:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem rossz gondolat, már mint az,hogy ismerösöm feltölti felhőbe én meg le,de ez nem járható út.Tavaly már próbáltam a nyilt wifiket, de nem hűlyék, tudják azt, hogy p2p adatforgalom esetén őkett vennék elő, ezért már eleve nem engedik.
2013. jún. 14. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
59%
[link] Használd ezt, titkosított adatforgalommal nem sok mindent tudnak kezdeni.
2013. jún. 14. 23:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

- Folyamatosan fusson a PeerBlock ( [link] ) (a listákat rendszeresen frissítsd!)

- A PirateBay weboldalát, illetve egyéb publikus torrentoldalakat a Tor Project-en keresztül látogasd ( [link] ) (A JavaScript-et mindenképpen tiltsd le! A Tor Browser-ben Tools -> Options -> Content -> "Enable JavaScript" elől vedd ki a pipát)

- A publikus oldalakról letöltött torrenteknél ne használj trackereket! A DHT megoldja. Állítsd be a kliensedben, hogy a betöltött torrenteket ne indítsa el automatikusan (uTorrent-ben: Options -> Preferences -> UI Settings -> "Don't start the download automatically" elé tegyél pipát), így ki tudod törölni a trackereket mielőtt elindítanád a letöltést.

2013. okt. 10. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!