Hát a vistára se nagyon van támogatás hisz már a microsoft az internet explorer 10 es böngészöt csak a win 7 win 8 felhasználoknak adja. Velem is azért veszet össze a Ceo szombathelyen mert új gépet vettem azt monták komoly gép és én vistát használtam a régi gépemen is az új gépem adatai
i5 3470 4 magos intel processzor
Asrock z77 pro 4 m alaplap
4 gb ddr3 as 1600 as ram
western digitál sata 2 es 3 terrás belsö winchester.
Énmeg mikor elhiztam a gépet egy másik helyen a király utcába leszedetem a win 7 et mert nemszeretem na azota haragszik is rám a Ceo. Azt mondták a legelején is egy jó gépet elcseszni a vistával ezzel nem értenek egyet ök a szakemberek. A vistát meg temessem el a temetöbe végre mert mikor megjelent se volt jo rendszer. Szóval win 7 et javasolnak a win 8 is hibás sok ember mondja.
2013. jún. 8. 15:05
3/7 A kérdező kommentje:
Csak gondolkodtam, hogy ha véget ér az XP támogatás akkor a P4-es gépemre Vistát fogok felrakni, mert az még mindig kevesebb erőforrást igényel, mint a Win7.
2013. jún. 8. 18:19
4/7 CspCsj válasza:
Attól még hogy a támogatás véget ér, az XP használható marad, csak frissítéseket nem kap, új driver-ek egyre ritkábban jelennek majd meg. A máig alkalmazott technológiák használhatók lesznek ezután is (pl. a támogatás lejárta után gyártott sata vinyók is működni fognak) és szinte minden program ugyanúgy működik még jó ideig.
2013. jún. 8. 18:37
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, de biztonsági okokból le akarom majd cserélni, mert akik használják a gépet, ők elég könnyen belefutnak minden vírusba a neten, mert nem nagyon értenek hozzá és nem tudják megkülönböztetni melyik weboldal jó és melyik kamu vírusos :D
2013. jún. 8. 19:59
6/7 anonim válasza:
A vistának erös gép kell jobban használja a ramot nekem jobban tetszik mint a win 7 ezért veszet velem össze a Ceo szombathelyen de amig lehet huzom a vistával nagyon aranyos kinézete van. A win 7 meg nagyon csúnya.
2013. jún. 9. 00:18
7/7 link23 válasza:
Köszi 1 válaszoló mert fölteszem a laptopra a Windows Vista ost mert ha az volt alapból rajta akkor biztos jobban tetszik neki mint az a sz@@ Windows 8.1 a laptop Toshiba terra m9 2 GB RAM-mal
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!