Mik azok a levelezőprogramok, mi az értelmük?
A nagyon alapvető fogalmat értem, mindent elolvastam róluk, amit csak találtam, egyedül a céljukra nem jöttem rá. Nem egyszerűbb megnézni webes felületen az e-maileket? Nekem 3 különböző szolgáltatónál is van címem, de mindegyikhez van megbízható böngésző bővítmény, ami gyönyörűen szól, ha új üzenetem érkezik. RSS funkció dettó.
Nem ironikus kérdés akar lenni, tényleg szeretném tudni, hogy miért népszerűek ezek a programok, hátha lemaradtam valami életmentő funkcióról, és innentől én is használni fogom őket. Bár a Thunderbirdöt letöltöttem, de kb. negyed óra után töröltem is. Miért töltsem le az e-mailjeimet, ha ott vannak a Gmailen??
Köszi a választ.
De akkor lényegében semmi plusz, ha jól értem. Mert a notifierek a Chrome-ban meg, az okostelefonom ugyan így figyelmeztetnek engem is, több account esetén is. Max annyi, hogy ha a Chrome-ot bezárom, akkor nem. De ha megy a gép, akkor megy a Chrome is 90%-ban :)
"Nem egyszerűbb megnézni webes felületen az e-maileket?"
Nem pl mobilnetről kb 100x kevesenn adatforgalommal meg lehet oldani.
de ez csak egy példa a sok közül. én utálom a webes felületeket.
Köszönöm mindenkinek a választ.
Akkor tulajdonképpen egyéni preferencia kérdése. Ha én jobban szeretem a böngészőben olvasni az e-maileket, akkor teljesen felesleges ilyet használnom. Ezt akartam tudni, köszönöm.
Vannak olyan netszolgáltatók, akik adnak email címet is. Ezeket általában levelező programmal használjuk, lévén, hogy webes elérés vagy nincs is, vagy primitív.
Másik gyakori használat a céges környezet, ahol saját domainen saját email címek vannak. Csak nem fognak webes felületet csinálni házon belülre, amikor elég csak az email szervert üzemeltetni, levelező kliens meg van ezer, csak válogatni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!