Hogy tudom leellenőrizni, hogy van-e keylogger a gépemen?
Nem vagyok informatikus.
Hogyan tudnám leellenőrizni?
Olyan program vagy módszer van ami biztos, hogy megtalálja ha van rajta keylogger?
Köszi!
És milyen gyakran küld az ilyen jelentést a leütésekről?
Monitorképeket is küld?
Halom összeömlesztett karaktert küld? Úgy értem, hogy persze sorrendben, de abból kiderül, hogy pl. melyik szó volt a jelszó az általam beírtak közül. Mit hova írtam be, stb...
Hogy tudom leellenőrizni, hogy van-e keylogger a gépemen?
Nem vagyok informatikus.
Hogyan tudnám leellenőrizni?
Olyan program vagy módszer van ami biztos, hogy megtalálja ha van rajta keylogger?
Köszi!
Erre is ez a válaszod?
Vicceske vagy:
"Hogy tudom leellenőrizni, hogy van-e keylogger a gépemen?"
Vírusírtóval, DE EZ ATTÓL FÜGG, MILYEN KEYLOGGER VAN A GÉPEDEN, mert némelyik vírusírtó nem találja meg az adott keyloggert...
"Hogyan tudnám leellenőrizni?"
Többféle vírusírtóval átnézed a géped, hogy melyikkel az ATTÓL FÜGG, MILYEN KEYLOGGER VAN A GÉPEDEN.
"Olyan program vagy módszer van ami biztos, hogy megtalálja ha van rajta keylogger?"
Igen van, de ATTÓL FÜGG, MILYEN KEYLOGGER VAN A GÉPEDEN.
Most jobb???
Most miért kell így válaszolni?
Attól még, hogy te nagyon értesz hozzá, én meg nem, nem vagyok kevesebb, csak nem vagyok informatikai lángész.
A cinikus stílust semmi sem indokolja. Ha egyszer segítesz (amit természetesen megköszönnék), akkor ne így!
lehet hogy cinikussagot tapasztalsz az eddigi valaszokban , de
minden attol fugg ,hogy mid van es hogy van beallitva..
altalanos megoldas nincs ,csak kovetendo rutinok
azt <hogy nem vagyok informatikus > cimu felkialtast hanyagolnod kene,mert sima <paraszti esz> is megtalalja a megoldast csak a helyzetednek megfeleloen kell azt kivalasztani es alkalmazni ,amit akarmennyire is probalunk ,nem latunk bele az adott helyzetedbe...
az elozo valaszok altalanossagban megfeleloek es hasznalhatoak...sok sikert a keresgelesben :-)
Akkor még annyit mondj meg nekem, légyszi, hogy (már amennyiben ez nem a program szerint változó), én bele tudok-e nézni a log fileokba?
Persze miután a programot megtaláltam a gépen.
Vagy azok törlődnek miután elküldi őket emailon? Vagy a vírusirtás törli?
ha nem pancser ,aki megcsinalta a szerver file-t ,akkor nem tudod megnezni a logokat ,mert jelszavasitva vannak...RSA vagy hasonlo titkositasi algoritmus vedi oket
ha melt opcio van beallitva a szerveren ,egyszer kuld egy log-ot ,majd torli magat..a virusirto csak a szervert torli ,ha megtalalja....
Azt értem, hogy amíg a program normálisan működik, én nem férhetek hozzá.
De ha már "elcsíptem" a programot, vagy esetleg már le is töröltem, utána majd meg tudom nézni a logokat?
Vagy úgysem?
"én bele tudok-e nézni a log fileokba?"
Nem akarok kötözködni, de attól függ, milyen keylogger van a gépeden :)
Van olyan, amelyik jelszóval védi a logfile-t. Abba nem tudsz belenézni. Van amelyik "elrejti" és nem találod meg...
"Vagy azok törlődnek miután elküldi őket emailon? Vagy a vírusirtás törli?"
Attól függ... :)))
Van amelyik törli, de ha úgy van beállítva akkor az egész logfile a gépeden - is - megvan. A vírusírtó - ha megtalálja - felajánlja a törlést. Ekkor általában csak a futtatható fájlokat törli, a logfájlokat nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!