A skypom es az msn-em egyben van hogyan tudok felvenni msn-re ismerosoket?
Ahogy előttem is írta valaki, egy programmal ugyanúgy lehet használni az MSN-t, bár én program nélkül is ugyanúgy tudom, mint régen. Átírtam a verziószámot. Ha érdekel, írj privátba.
Egyébként pedig ha a Skype-ot szeretnéd használni, akkor nincs olyan, hogy külön msn-re veszed fel. Ott csak olyanokat tudsz felvenni, akiknek van Skype-ja vagy egyesítették az MSN-jüket a Skype-al. Balra fent a neved alatt van 4 ikon (házikó, telefon, emberkék, egy ember egy + jellel). Az utolsóra, az emberkére a + jellel kattints rá, majd a keresőbe írd be a rendes nevét, a Skype-nevét vagy az e-mail címét, ki fogja adni a találatokat. Ott válaszd ki akit szeretnél (kattints rá), jobbra fent kékben lesz, hogy "felvétel a partnerlistára", arra kattints, majd küldés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!