Melyik videószerkesztővel lehet könnyen egy avi videóhoz több hangsávot illeszteni?
Én ezt a következő kép csinálnám.
Corel VideoStudio PRO -ba beemelném a filmet. Videót lehúzom az idővonalra. Jobb Klikk, Split Audio-val különválasztanám a hangsávot, majd törölném. Az új hangsávot behúznám majd a helyére tologatnám. Ha kész, akkor a hangot külön kimenteném.
Majd az eredeti filmet az MKVToolnix 6.0.0.500 Portable programba behúznám és hozzáadnám az új audio sávot, és az egészet kimenteném .mkv fájlba.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..
Nem tudom, hogy ez te vagy-e, ha igen, akkor nem értem, minek írtál ki még egy ugyanilyen kérdést. Ha nem te vagy, akkor nézd meg, amit ott írtam, te is tudod hasznosítani.
köszi mindenkinek,
igen az a kérdés is erről a profilról került, de az öcsém írta ki véletlenül, miélőtt még szólt volna, így tőlem is kikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!