Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Free to play Aionon kb....

Susi94 kérdése:

Free to play Aionon kb. mennyi idő míg 1 viszonylag tapasztalt játékos full szintre tudja küzdeni magát? Vagyis exp rate mennyi?

Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Annyi az exp amennyit a kuldi ir...ez nem tort sero nincs meg babralva..lehet venni kapni amuletteket amik adnak 20% bonuszt 1 orara de 9 ora a cd je.Haat ugy 45 nap a 60 szint.
2013. jún. 5. 05:58
 2/6 anonim ***** válasza:
De mire te leszel 60 addigra 65 lesz a max level szoval ugy 2 honap :D
2013. jún. 5. 05:59
 3/6 anonim ***** válasza:

25 Euro 4 honapra a Gold Packet

25 euro=400 aion coint

1 gold packet (30 napos)=99 aion coint

Lehet venni brokerba is de ha most kezdel a szeron ugy se fogsz tudni mert nem olcso 28-40 millaig vannak (perentu seron)

Mas mint a tort serok...sokkal nehezebb illetve jobb nehezebb fel fejlodni es meg szerezni akarmit,de meg marad nem bugos es soha semmi nem veszik el illetve nem lesz soha full resi.

2013. jún. 5. 06:11
 4/6 anonim ***** válasza:

az osszes tort meg van babralva, szoval a te tapasztalatod nem valami sok lehet

1 utokepes levelezoparty-val vagy mentor-al hardcore jatekoskent, cooldownra tolva minden instat 3 max 4 het alatt meg van a lvl 60

starternel ez valamivel tobb mert nagyobbak az insta cd-k

2013. jún. 5. 10:45
 5/6 A kérdező kommentje:
infinite aionon toltam sokáig mikor annak vége lett pvpzni kezdtem gamezon de már kb 8-9 hónapja nem is játszotam 3.7 patch kezdete óta. de a küldiket ismerem meg nagyon kocka tudok lenni ha találok 1 jó társaságot :)
2013. jún. 5. 21:44
 6/6 anonim válasza:
egy hete játszok és 40es vagyok. mondjuk lehet,hogy az is benne van,h napi 12-20 órákat játszok..
2013. okt. 16. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!