Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet a youtube rakni...

Hogyan lehet a youtube rakni gif-eket?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek!!!!!!!!!! :(
2013. jún. 3. 18:44
 1/5 anonim válasza:
Sehogy.
2013. jún. 3. 19:17
 2/5 A kérdező kommentje:
"Sehogy." ? De lehet mert sok olyan videó van akkor máshol csinálják a videókat és úgy töltik fel a yuotube szerintem igen mert van olyan videó amit máshol készítettek és fel rakták száz helyre.Szerintetek hol lehet letölteni olyan programot vagy hol lehet online videót készíteni?
2013. jún. 3. 19:46
 3/5 tabaki ***** válasza:
Mióta videó a gif?
2013. jún. 3. 20:10
 4/5 tabaki ***** válasza:
Mellesleg a gifekből is csinálhatsz videót, pl MonkeyJam, VirtualDub vagy Avidemux segítségével, de nem világos, hogy miért kötöd magad egy rossz színmélységű, divatjamúlt képfájl minőségéhez, ahelyett, hogy eleve videót készítenél.
2013. jún. 3. 20:18
 5/5 anonim válasza:

Ha videot akarsz szerkeszteni ahoz nem feltetlenul gif kell, hasznalhatsz jpg fajlokat vagz avi-t, wmv-t is.

Szerkeszto programnal en a Sony Vegas-t mondanam de mivel ahogy elnezem meg kezdo vagy hasznalj Movie Maler-t, az elvileg minden gepen van, keresd a kelleknel.

Bocsi amiert igy irtam, telorol vagyok.

2013. jún. 4. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!