Miért nem megy a counter-strike 1.6 egy ban után?
Sziasztok jácotam egy szerón és kaptam bant!
Nekem 1 évig simán ment a játék! de ahogy megkaptam márt nem megy!
Ezeket teszi:
A zene megy
A kép Fekete vagy fehér
De ha kattintok akkor halom hogy kinyit valamit
= az a gond hogy elmen a kép!
Próbáltam: Újratelepíteni , Direct-X 9 ,
Ha tudnátok segíteni akkor megteszek nektek valamit amit szeretnétek! Én nagyon értek a számítógépekhez és a játékhoz is! Tudok: pluginolni ...... de ezzel nem tudok megbírkózni!
"Ha tudnátok segíteni akkor megteszek nektek valamit amit szeretnétek! Én nagyon értek a számítógépekhez és a játékhoz is! "
Látom, tényleg tök pró vagy...
Töröld a regisztriből a beállításait a CS 1.6nak és akkor visszaáll a megjelenítés alapbeállításra, elvileg így lesz képed 640*480-on, majd utána visszaállítod.
Nem regiszter, registry,
Amúgy tényleg nagyon vághatod agépeket ha nem is tudod mi a registry :)
Google a barátod.
Hallod van skyp -od?
Vagy facebook -od?
Egyikem sincs hálistennek.
Amúgy most tényleg, azt állítod, hogy eléggé értesz a gépekhez, de a gugliba nem tudod beírni, hogy "registry".
Írni nem tudsz, vagy a gugelt nem ismered?
segítek, figyelj:
bit[pont]ly/16E0aTS
Ez mi?
bit[pont]ly/16E0aTS
Amúgy ha bármi kell megtudom tenni de ezt nem szoktam!
"ez mi?!" egy link, amibe behelyettesíted a pontot és megmondja neked a választ....
Ne reklámozd magad így, hogy "Én nagyon értek a számítógépekhez" mert rohadtul nem értesz hozzá, de még csak átlag felhasználói szinten sem.
Eszt beirtam de ha márt írod akkor ne így: [pont] hanem .
De nekem mindegy mit gondolsz én nem vagyok az aki veszekedni szeret!
Amugy koszike
Ó te....nem elég, hogy a gépekhez nem értesz, még a fórumokhoz se.
A gyakorikérdések. hu nem engedi ezt a linket elküldeni.
Tehát valamit ki kellett vegyek belőle, mivel a többi része szerves kapcsolatban áll a mögöttes tartalommal, csak a pontot tudtam kiszedni, hogy meg is tudd nyitni.
Nem tudom hány éves vagy, de biztos rád férne még némi tanulás...jó sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!