Létezik driver kereső program ami mgtalálja a szükséges drivereket?
Adott egy ismerősöm akiknél van egy számtógép. Nemrégen kért meg rá hogy teleptsem újra neki windows 7-el. Ok. Ez eddig nem volt probléma viszont mikor a drivereket kértem tőle az alaplaphoz és a többihez már csak nézett, hogy neki olyanok nincsenek és azt se tudja mi az...
Hát. A videokártyát még nem volt nehéz kiderteni de az alaplapi driver eléggé hiányzik.
Megoldás persze az lenne ha szépen leemelném a gép oldalát és belekukkantanék hogy mit rejt a ház. A gát ehhez azok az idióta számitogepes asztalok amik bebörtönzik a gépet és csak egy kicsi lyukat hagynak hátul a zsinórnak (hogy tudták egyáltalán összerakni igy???)
Nem akarom kibontani a számtógépet az asztalból. Ha lehet csak szeretném elkerülni az ezzel járó rengeteg időt és energiát mert lusta vagyok :D
(ahogy nézem a hosszú i is kifingott :( ezért elnézést igy utólag is)
Létezik olyan program ami ingyen megmondja hogy kb milyen alaplap lehet a gépben?
Slim Drivers!
Nagyon jó, próbáld ki.
Egyébként meg lehet állapitani az alaplap tipusát csak meg kell nyitni hozzá a biost,ott lesz,én is ott találtam meg,nekem például: H81M-A
Ha ez meg van:
Miután ez meg van, írd be „„alaplap típusa” drivers”,a keresőbe. Ha ezt beírtad az első link amit feldob valószínűleg a jó oldal lesz ami neked kell. Ha nem akkor a második szokott lenni. Rákattint és ott a „Please select OS”-nél kiválasztod a Windows megfelelő változatát. (Ha 64 bites rendszert telepített.)
Miután kiválasztotta az összes legújabb driver megfog jelenni sorban neked és le tudod tőlteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!