Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen hálózatos játékkal...

Nagylzs kérdése:

Milyen hálózatos játékkal játszak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tesómmal nem játszottunk gépen már vagy 3-4 éve. Most elhatároztuk hogy kipróbálunk valamit hálózatban. Ő a város másik végén van, tehát olyan kellene amit interneten lehet játszani. És olyan, ahol ketten tudunk egymás mellett vagy egymás ellen játszani. Ami szóba jöhet az a fantasy/role playing (utoljára diablo 2 volt nekem ilyen), vagy a stratégia (űrstratégia, vagy középkori stb.) esetleg lövöldözős is, feltéve hogy nem csak agyatlan lövöldözésről van szó hanem egymást segítve lehet küldetéseket teljesíteni. Hardware szinten nekem egy geforce GT 610-em van, neki talán ennél kicsivel rosszabb kártya, de kb. hasonló szintű. Túlságosan nagy a választék a piacon ahhoz, hogy találomra telepítsek egy játékot. Segítsetek! Mit próbáljak meg?

2013. jún. 2. 11:24
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem fontos hogy a legújabb játék lehet. Bármi lehet az elmúlt 3-4 év terméséből. A játék élmény számít, meg az hogy kooperatívan vagy egymás ellen tudjunk játszani.
2013. jún. 2. 11:29
 2/7 anonim ***** válasza:

AirMech, nem kell telepíteni kb 10 mega, akció/stratégia gépigény nulla, viszont nemrég jött ki (még csak béta állapotban van), de ettől függetlenül pörgős, izgalmas tud lenni, ha bejön az ilyen stílus.

Csak regelni kell hozzá

2013. jún. 2. 11:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Föltettem AirMech-et. Csináltam account-ot. De nem tudom elindítani. Hogy kell elindítani?
2013. jún. 2. 11:37
 4/7 anonim ***** válasza:
S4 League
2013. jún. 2. 11:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Leszedtél egy fájlt, airmech néven, az ikonja maga egy repülőszerű valami

az maga a játék

2013. jún. 2. 11:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Airmech for PC-t szedd le, a letöltés menüpont alatt
2013. jún. 2. 11:50
 7/7 A kérdező kommentje:
AirMech-et leszedtem. A partnerem is föltette. Hogyan tudunk közös játékot indítani?
2013. jún. 2. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!