Nagylzs kérdése:
Milyen hálózatos játékkal játszak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tesómmal nem játszottunk gépen már vagy 3-4 éve. Most elhatároztuk hogy kipróbálunk valamit hálózatban. Ő a város másik végén van, tehát olyan kellene amit interneten lehet játszani. És olyan, ahol ketten tudunk egymás mellett vagy egymás ellen játszani. Ami szóba jöhet az a fantasy/role playing (utoljára diablo 2 volt nekem ilyen), vagy a stratégia (űrstratégia, vagy középkori stb.) esetleg lövöldözős is, feltéve hogy nem csak agyatlan lövöldözésről van szó hanem egymást segítve lehet küldetéseket teljesíteni. Hardware szinten nekem egy geforce GT 610-em van, neki talán ennél kicsivel rosszabb kártya, de kb. hasonló szintű. Túlságosan nagy a választék a piacon ahhoz, hogy találomra telepítsek egy játékot. Segítsetek! Mit próbáljak meg?2013. jún. 2. 11:24
1/7 A kérdező kommentje:
Nem fontos hogy a legújabb játék lehet. Bármi lehet az elmúlt 3-4 év terméséből. A játék élmény számít, meg az hogy kooperatívan vagy egymás ellen tudjunk játszani.
2013. jún. 2. 11:29
2/7 anonim válasza:
AirMech, nem kell telepíteni kb 10 mega, akció/stratégia gépigény nulla, viszont nemrég jött ki (még csak béta állapotban van), de ettől függetlenül pörgős, izgalmas tud lenni, ha bejön az ilyen stílus.
Csak regelni kell hozzá
3/7 A kérdező kommentje:
Föltettem AirMech-et. Csináltam account-ot. De nem tudom elindítani. Hogy kell elindítani?
2013. jún. 2. 11:37
5/7 anonim válasza:
Leszedtél egy fájlt, airmech néven, az ikonja maga egy repülőszerű valami
az maga a játék
6/7 anonim válasza:
Airmech for PC-t szedd le, a letöltés menüpont alatt
7/7 A kérdező kommentje:
AirMech-et leszedtem. A partnerem is föltette. Hogyan tudunk közös játékot indítani?
2013. jún. 2. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!