Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 8 csempék?

Windows 8 csempék?

Figyelt kérdés

Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5515 laptopomra feltettem a Windows 8-at, és meglepődtem, mert a 7-eshez képest nagyon frankó, sokkal gyorsabb. Ha viszont felteszem a videókártya drivert a megfelelő felbontás (1280x800) érdekében, akkor a csempés alkalmazások meghalnak (a Térkép kivételével). Ha rájuk kattintok, akkor kiteszi teljes képernyőbe, mintha megnyitná, de nem kezd el tölteni se, aztán egy pár másodperc múlva visszacsukja és ismét a kezdőképernyőn vagyok. Jópár driverrel megpróbáltam már, de nem jött össze. Tud valaki valamit tanácsolni? Köszönöm a válaszokat!

/Egy Sis Mirage 3 (M672) integrált videókártyáról volna szó, 256 mega osztott memóriával megspékelve./

2013. jún. 1. 22:02
 1/1 anonim válasza:
Be van akiválva a Windows-od? Nekem egy legálisan ingyenes (főiskolás) egyed van a Lenovo Y500-amon, s amíg az intézmény hálózatán keresztül nem aktiváltam be, engem is minden csempés alkalmazás visszadobott a kezdőképernyőre (kivéve az Asztalt).
2013. jún. 2. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!