Normális hogy az Office 2013 3,5 óra alatt ment fel a gépemre?
Informatikus vagyok, most tesztelgetem itthon a programot, de ha ilyen problémás, az elég ciki. Ha házhoz hívnak, mert rendelnek tőlem, és felrakatják, nem kérhetek érte 3,5 órányi munkadíjat. Az igaz hogy a 64 bites verziót próbáltam Win7-en, és közben az Ashampoo Uninstaller naplózta. Mikor kiléptem belőle meggyorsult, de egy jó fél órányi fáziskéséssel, telepítés közben is nagyon lelassult tőle a gépem. Már jó ideje használom a programot, és más telepítésnél nem vettem észre hogy a naplózás lelassítaná. Szerintetek ettől volt mégis lassú?
Informatikus kollégák, válaszaitokat várom.
A Tesztrendszer:
Core 2 Duo E6300 1,86 GHZ
5 GB DDR2 RAM
250 GB Sata2 HDD
Win7 Ultimate SP1 x64
1. vagyok, a vírusírtó a procit is eszi, és rengeteget elvesz a HDD IO kapacitásából ami egy régi gépen valszeg amúgy sem túl combos.
Én pl. avast-ot használok, a Core i7-es gépemen észre se lehet venni, egy frissítés 2 perc. A múltkor felraktam egy 8 éves celeronra, csak a frissítés 2(!) óra volt. Azóta nincs rajta vírusírtó :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!