Karbtantartó, CPU, VGA adatokat mutató programok?
Helló!
Olyan programokra lenne szükségem, ami az asztalomon kiírja, hogy a procim magonként mennyire van kihasználva, hány fokos, esetleg hány voltot vesz fel, hűtő fordulatszám, kihasználtság, ugyanez a vga-val mondjuk.
Illetve olyan programra lenne szükségem, ami egyben karbantartana mindent. Kicsit uncsi a CCLeanert, meg még ezer progit lefuttatni, ha azt akarom hogy tiszta legyen a gép. Nincs olyan program, amiben bele van sűrítve mindenféle ilyen eszköz? Töredezettség mentesítés, Cookie törlés, meg még rengeteg karbantartani való dolog.
Előre is köszönöm, kellemes hétvégét!
Értem, tudnál nekem mondani olyan különböző programokat, amivel ki tudnám takarítani a vinyót?
-Szükségtelen, Régen használt fájlok
-Töredezett Fájlok
-Sütik
-Egyéb feleslegesen futó programok
A [link] CCleaner-e és Defraggler-e szinte minden ilyet lefed. Az automatikusan induló progik és szolgáltatások is beállíthatók a CCleanerrel.
A régen használt fájlok alatt nem tudom, mit értesz, de szerintem azt inkább kézzel, mert egy progi nem fogja tudni, mire van még szükséged.
Egykattintásos módszer nem elegendő teljes takarításra,ha ezeket lefuttatod garantáltan gyorsul a géped.
Advenced System Care Ultimate.
Wise Care 365.
Diskeeper.
Az első kettő futtatása nem igényel 10 percet az utolsót elösször futtasd utánna megy a háttérben magátol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!