Ismertek valamilyen jó zenetömörítő programot?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy túl sok helyet foglal a gépemen a muzsika és ezen szeretnék változtatni anélkül, hogy le kellene mondanom a zenéimről.2013. máj. 29. 19:38
2/7 anonim válasza:
Vagy sehogy, mert gondolom eleve MP3 a formátuma. Így semmivel nem fogod tömöríteni. Ennyi és kész...
3/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Gratulálok, te aztán tényleg tudsz! ;) Nyilván olyan értelemben gondoltam a tömörítést, hogy átalakítja valami más formátumra, ami kevesebb helyet foglal...
2013. máj. 29. 20:15
4/7 anonim válasza:
Először: nem írtad le milyen formátumban van, én csak tippeltem...
Másodszor: Ha tényleg MP3, akkor annál szarabb minőségű - tehát kisebb helyet foglaló - formátum nem igen van, tehát ennyi és kész...
Most nem érthető a válasz, vagy csak simán nem tetszik az, hogy nem tudsz vele mit kezdeni...
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak:
Is-is. :D :D
2013. máj. 29. 21:28
6/7 anonim válasza:
konvertáld át 16 kbites mp3-á akkor
7/7 anonim válasza:
... legalább őszinte vagy.
Az MP3-mal nem tudsz mit kezdeni. Az már egy eléggé veszteséges és erősen tömörített fájl. Csak erős minőségromlással tudod tovább tömöríteni. Lásd az ötletet felettem.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!