A Lemezkarbantartót futattam és a Rendszerfájlok törlésa gombra kattintottam. Ez hiba? Mia következménye?
Na, pontosan ez az. Ha megfigyeled, kínosan ügyelnek rá, hogy még véletlenül se tippelhess, mi a fene, amit művelsz. A Microsoft online súgója dettó, pedig abban szoktak néha hasznos dolgok lenni. Én egy hosszas böngészés után összegeztem magamban a fentebb írottakat.
Tehát, ha jól értem: Frissítéskor a rendszer egy System Volume Information nevű mappában tárolja a visszaállításhoz szükséges adatokat. Ez egy általában fölösleges túlbiztosítás, ha a frissítéskor minden klappol, akkor a továbbiakban már csak a helyet foglalják. Ezért is van ilyen könnyen elérhető helyen a gomb, amelyikkel törölheted őket, de úgy tűnik, 30 nap után a rendszer maga is kitakarítja őket. Ide kerülnek az általad létrehozott rendszervisszaállítási pontok adatai is, hogy ezek is törlődnek-e ilyenkor, fene tudja. Az legsúlyosabb következményként tehát az várható, hogy esetleg nem tudsz visszaállni egy régebben mentett rendszerállapotra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!