Sony vegas Lassú Rendelerés Intel Core I3?
Sziasztok , lenne egy kicsike problémám még pedig az , hogy van nekem egy aver media live hd felvevő / rögzítő kártyám , nos azzal semmi gondom nem lenne normálisan felveszi a videót meg minden ,
Viszont sony vegasnál a rendelerésnél 30perces full hd video 2 óra hossza neki mire le rendeleri azért ez kicsit sok :D
Próbáltam már minden fáj kodekkel le rendelerni pl wmw , avi , meg h264 be is , de még többet mutatott amíg sima wmw 1080p be 2órát nem tudom mi lehet a gond
A gépem paraméterei :
Alaplap : 1155 socket asrock b 75pro m
Proceszor : Sandy Brige Intel Core I3 2120 3.1 ghz (2mag + 2szál )
Memora : 4gb ddr3 1600mhz ( Nem kit )
Videokártyám : Nvidia Gtx 560ti 1gb 256 bit
Szóval ez lenne valaki valami megoldás ? Meg köszönném : )
Ez teljesen normális, a videórenderelés egyáltalán nem gyors folyamat, és az is természetes, hogy eközben nem lehet játszani, mivel ez leterheli a gépet.
Szóval, az adott hardverkonfigurációd mellett ez egy teljesen normális idő.
Nem tudom, hogy a Sony AVC féle MP4 formátumot próbáltad-e már, arra vetnék egy pillantást, nekem gyorsabb valamivel, mint a WMV. (Mert ugye kétféle mp4-ben is lehet exportálni). Egyébként a renderelés felgyorsítható (ha még nem tetted meg), hogy bekapcsolod a GPU gyorsítást a Sony Vegasban. Ezt egyrészt a program beállításaiban kell megtenni (ezt általában megteszi automatikusan), másrészt viszont a renderelés beállításaiban is be kell állítani, hogy a GPU-t használja a kódoláshoz (Ezt megtalálhatod úgy, hogy "Render using GPU if avilable", vagy "Render using OpenCL", vagy "Render using CUDA" (nVidia kártya esetén a CUDA jobb, mint az OpenCL)).
Remélem, tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!