Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sony vegas Lassú Rendelerés...

Rozsa13bela kérdése:

Sony vegas Lassú Rendelerés Intel Core I3?

Figyelt kérdés

Sziasztok , lenne egy kicsike problémám még pedig az , hogy van nekem egy aver media live hd felvevő / rögzítő kártyám , nos azzal semmi gondom nem lenne normálisan felveszi a videót meg minden ,

Viszont sony vegasnál a rendelerésnél 30perces full hd video 2 óra hossza neki mire le rendeleri azért ez kicsit sok :D

Próbáltam már minden fáj kodekkel le rendelerni pl wmw , avi , meg h264 be is , de még többet mutatott amíg sima wmw 1080p be 2órát nem tudom mi lehet a gond

A gépem paraméterei :

Alaplap : 1155 socket asrock b 75pro m

Proceszor : Sandy Brige Intel Core I3 2120 3.1 ghz (2mag + 2szál )

Memora : 4gb ddr3 1600mhz ( Nem kit )

Videokártyám : Nvidia Gtx 560ti 1gb 256 bit

Szóval ez lenne valaki valami megoldás ? Meg köszönném : )

2013. máj. 28. 01:57
 1/5 anonim ***** válasza:
A gép adatait figyelembe véve, ez az idő egyáltalán nem sok.
2013. máj. 28. 06:54
 2/5 anonim ***** válasza:
i7+16GB RAM-mal is 1 óra renderelni egy fél órás videot 1080p .mp4-ben.
2013. máj. 28. 07:56
 3/5 A kérdező kommentje:
45 perces video 3óra hossza és addig játszani se tudok semmit se nem tudom valami őtlet ?D másik vágó programmal is csináltam pl adobe affterrel de hát azzal is sok idő nem tudom mit csináljak :D
2013. máj. 28. 14:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak pedig nem mp4 be rendelerek hanem wmw ben !
2013. máj. 28. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális, a videórenderelés egyáltalán nem gyors folyamat, és az is természetes, hogy eközben nem lehet játszani, mivel ez leterheli a gépet.

Szóval, az adott hardverkonfigurációd mellett ez egy teljesen normális idő.

Nem tudom, hogy a Sony AVC féle MP4 formátumot próbáltad-e már, arra vetnék egy pillantást, nekem gyorsabb valamivel, mint a WMV. (Mert ugye kétféle mp4-ben is lehet exportálni). Egyébként a renderelés felgyorsítható (ha még nem tetted meg), hogy bekapcsolod a GPU gyorsítást a Sony Vegasban. Ezt egyrészt a program beállításaiban kell megtenni (ezt általában megteszi automatikusan), másrészt viszont a renderelés beállításaiban is be kell állítani, hogy a GPU-t használja a kódoláshoz (Ezt megtalálhatod úgy, hogy "Render using GPU if avilable", vagy "Render using OpenCL", vagy "Render using CUDA" (nVidia kártya esetén a CUDA jobb, mint az OpenCL)).

Remélem, tudtam segíteni :)

2014. jún. 29. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!