Miért van az hogy mindkét képen win 8 prof van, asztali gépemen megnyitott weblapom jobb felső sarkában ott van a jól bevált régi-régi ablakbezáró "X" a laptopon lévő win 8-on meg nincs ott?
Figyelt kérdés
Mindkét Windows 8 64 bites, mindkettő naprakész. Mindkettő Chrome. Egyiken van ablakbezáró "X", másikon nincs? Sosem értem meg magamtól, segítség.#Windows 8 #bezáró x
2013. máj. 27. 21:55
1/3 fercsi23 válasza:
nem lehet hogy beállítás probléma ?
2/3 A kérdező kommentje:
Annak kellene lenni, de nem tudom hol lehet ezt állítani. Egyébként meg elhiheted, mindkettő kb egy hét különbséggel lett telepitve win8 ra. Semmit nem állítottam át.(legalábbis azt hiszem) Egyikre telepités után ott az "X" ami tök használhatóvá tette nekem a Win 8 at, laptopomon meg nincs "X".
2013. máj. 27. 22:16
3/3 A kérdező kommentje:
Megtaláltam. A Google chrom a hunyó. Ujjabb verziójú bezárható, régi verziósnál meg nincs a jobb felső sarokban "X". Egyszerűen frissiteni kellett.
2013. szept. 9. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!