Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem akarja elindítani...

Emberek kérdése:

Miért nem akarja elindítani az Ubuntu 12. 04-et?

Figyelt kérdés

beállítok mindent faszán, és nem. ezt a hibaüzenetet kapom

(kép): [link]

Egy IBM R50e laptopom van (jelenleg win7-el) ennek a rendszerét akarnám lecserélni, de nem tudom

a segítséget előre is köszi

2013. máj. 27. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
64 bit-es az Ubuntu lett telepitve ?
2013. máj. 27. 20:28
 2/10 A kérdező kommentje:
nem.. 32 bites amit próbáltam felrakni, illetve elindítani mint kipróbálni
2013. máj. 27. 20:51
 3/10 anonim válasza:
a 12.04-es Ubuntu és attól feljebbi változatok default asztali rendszere valamiért megköveteli a PAE-t. Megoldás: más Ubuntu változat használata, pl. Lubuntu (LXDE), Xubuntu (XFCE), stb. vagy egy régebbi verziót (pl. 10.10) teszel fel és arról frissíted az Ubuntut az új verzióra.
2013. máj. 27. 20:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Tegyél fel egy Linux Mint-et, ha pedig a unity kellene akkor azt is simán rádobhatod, egyszerűen!
2013. máj. 27. 21:04
 5/10 A kérdező kommentje:

#3 köszi megpróbálom majd

#4 azzal is próbálkoztam már, de ugyanez a hibaüzenet jön elő

2013. máj. 28. 06:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem is értem miért akarsz te erre ubuntu-t rakni!

+ az is érdekes, hogy win7-el tekered szegényt!

A Ubuntu 11.04 még elfut rajta úgy ahogy.

A legjobb választás a windows XP lenne, nem kellene szenvedned vele, jó gyors lenne, az extreme graphics 2 gyorsító soha nem volt valami fényes ubuntu alatt(főleg a frisebb verziókra gondolok), nem fogsz vele elérni semmit nem, hogy gyorsabb lesz, hanem épp ellenkezőleg!

A win7 is gondolom botrányosan lassú, még a dothan magos cpu-val ellátott verzió is lassú lehet win7 alatt!

Nem tudom mennyi memóriával van a gépezet megtámogatva, de ha 1gb akkor még egy ok, hogy XP legyen a te operációs rendszered!

De ha annyira linux-olni szeretnél: Lubuntu(11.10 verzióig rendben a támogatás), Peppermint OS, PCLinux OS(XFCE),

2013. máj. 28. 08:10
 7/10 kovpet ***** válasza:

Kérdező, itt van három megoldási javaslat is:

[link]

2013. máj. 28. 11:28
 8/10 A kérdező kommentje:

-igen 1 GB RAM van benne jelenleg, és nem olyan baromi lassú mint gondolnád. kevesebbszer fagy le menthetetlenül mint az xp. viszont sajna iszonyat melegszik a Pentium M 1.7 gHz proci mellette :/ tudom nem alkalmas a 7 futtatására, de nem tudok xp-t tenni rá. ez is csak egy ideiglenes megoldás.

igaz egyetértek veled, hogy ehhez a géphez xp való

köszi a linket, ha tudom majd megnézem :)

2013. máj. 28. 15:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Hagyd az új ubuntut nem fog rajta futni!

Szerezz be egy XP telepítőt aztán tedd rá azt, sok kellemetlenségtől óvod meg magad!

Már így sem használható sok mindenre ez a gép ne rontsd tovább!

2013. máj. 28. 15:48
 10/10 A kérdező kommentje:
van xp telepítő, csak nem megy rá valamiért.. bebootol, tölt, aztán nem megy tovább
2013. máj. 28. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!