Miért nem akarja elindítani az Ubuntu 12. 04-et?
beállítok mindent faszán, és nem. ezt a hibaüzenetet kapom
(kép): [link]
Egy IBM R50e laptopom van (jelenleg win7-el) ennek a rendszerét akarnám lecserélni, de nem tudom
a segítséget előre is köszi
#3 köszi megpróbálom majd
#4 azzal is próbálkoztam már, de ugyanez a hibaüzenet jön elő
Nem is értem miért akarsz te erre ubuntu-t rakni!
+ az is érdekes, hogy win7-el tekered szegényt!
A Ubuntu 11.04 még elfut rajta úgy ahogy.
A legjobb választás a windows XP lenne, nem kellene szenvedned vele, jó gyors lenne, az extreme graphics 2 gyorsító soha nem volt valami fényes ubuntu alatt(főleg a frisebb verziókra gondolok), nem fogsz vele elérni semmit nem, hogy gyorsabb lesz, hanem épp ellenkezőleg!
A win7 is gondolom botrányosan lassú, még a dothan magos cpu-val ellátott verzió is lassú lehet win7 alatt!
Nem tudom mennyi memóriával van a gépezet megtámogatva, de ha 1gb akkor még egy ok, hogy XP legyen a te operációs rendszered!
De ha annyira linux-olni szeretnél: Lubuntu(11.10 verzióig rendben a támogatás), Peppermint OS, PCLinux OS(XFCE),
Kérdező, itt van három megoldási javaslat is:
-igen 1 GB RAM van benne jelenleg, és nem olyan baromi lassú mint gondolnád. kevesebbszer fagy le menthetetlenül mint az xp. viszont sajna iszonyat melegszik a Pentium M 1.7 gHz proci mellette :/ tudom nem alkalmas a 7 futtatására, de nem tudok xp-t tenni rá. ez is csak egy ideiglenes megoldás.
igaz egyetértek veled, hogy ehhez a géphez xp való
köszi a linket, ha tudom majd megnézem :)
Hagyd az új ubuntut nem fog rajta futni!
Szerezz be egy XP telepítőt aztán tedd rá azt, sok kellemetlenségtől óvod meg magad!
Már így sem használható sok mindenre ez a gép ne rontsd tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!