Minecraft-ot hogyan gyorsítsam fel?
Figyelt kérdés
Felraktam a sonic ether's unbelievable shaders-módot.
Találtam egy shaderpack-ot(rudoplays shader) ami 20 fps-el megy,a seus v10 kb 10fps-el.
Nem tudom, hogy hogy lehetne egy kis + teljesítményt kifacsarni a minecraftból.Van gamebooster(az én gépemen nem javított),optifine fel van rakva(beállítgattam),elvileg 1 gb ramot használhat a minecraft maximum.
A gépem:
Intel core2duo 6300 1.86GHZ
Ati radeon hd 4600
2 gb ddr3-mas ram
op: xp 32-bit
2013. máj. 27. 20:16
1/7 anonim válasza:
Leginkább úgy ha raksz alá rendes vasat.
2/7 A kérdező kommentje:
az 1.2.5 minecraftba a shader modhoz sokkal gyengébb gép elég volt, pl 256 mb ram is.
2013. máj. 28. 12:52
3/7 anonim válasza:
De azóta sokat változott a játékmotor és sokkal erősebb gépek kellenek hozzá mint pl Beta-ban.
4/7 A kérdező kommentje:
és mi lenne ha azt raknám fel ?
2013. máj. 29. 12:50
5/7 A kérdező kommentje:
egyébként letöltöttem más shaderpack-okat és valamelyik rendesen fut kb 25 fps-el a többi meg 100 fps fölött megy.
2013. máj. 29. 12:51
6/7 anonim válasza:
A Shaderpackot TÖRÖLD LE!(Kivéve ha miközben MEGY a játék a CPU-használat 75% alatt van és a RAM-használat 60% alatt van)Valamint Optifine nevű módot tedd fel.És MINDEN LOW(azaz alacsony.A hangot is érdemes le venni!ÉS IGEN a hang is VISZI az FPS-számot!)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi,ezt nem tudtam hogy a hang is lassít.
Az optifine fent van,
a ram bőven 60% alatt van a proci is olyan 60-70 %-on megy.
2013. máj. 30. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!