Sony vegas pro 11? (bővebb lent)
Figyelt kérdés
Szóval amokor berakok egy .avi videót akkor nem generál hozzá hangsávot. Miért van ez?2013. máj. 26. 13:10
1/5 anonim válasza:
A Vegas Pro 11 nem tolerálja a .avi kiterjesztést, nekem be sem engedi rakni, én .mp4-be szoktam át konvertálni mert azt támogatja kis méretű és jó minőségű videót lehet létre hozni az adott formátumban! :) Konvertálni a DVD Video Soft Free Studio-val ajánlom a videókat!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Hasznos válasz volt!!!
2013. máj. 27. 14:37
3/5 A kérdező kommentje:
Szépen Át is konvertáltam, de mikor meg akarom nyitni ezt írja ki: "Warning: An error occurred while opening one or more files. The reason for the error could not be determined." Ha pedig rányomok a Details-ra akkor pedig ezt: "File_________________________________.mp4 could not be opened." Mi lehet a baj? Válaszodat előre is köszi.
2013. máj. 27. 19:45
4/5 anonim válasza:
Velem is ugyanez volt, én is átkonvertáltam .mp4-be, utána nekem is jött a hibaüzenet, bár nálam kérte, hogy valami QuickTime nevű cuccot töltsek le az Apple oldaláról. Le is töltöttem és láss csodát: működött :)
5/5 A kérdező kommentje:
Így se jó :(
2013. jún. 10. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!