Miért írja azt a Youtube, hogy "érvénytelen kérelem" mikor hozzá akarok adni egy új videót a lejátszási listámhoz?
Már ne-haragudj meg de ez hülyeség! Összesen 18 videó van elrakva a kedvencek kategóriába nálam, ezelőtt egy hónappal még több mint 200 volt benne csak létrehoztam több lejátszási listát (mint pl vicces,zene,stb...)és azokba csoportosítottam át a kedvencekből a videóimat,hogy áttekinthetőbb legyen. Ráadásul több videót töröltem mert én is gondoltam erre,hogy talán ez a baja,de hiába mert a törlések után is ezt hajtogatja ha vmit elakarok menteni.
Miért is korlátozná a youtube a lejátszási lista méretét? Ennek semmi értelme. Van olyan ismerősöm akinek több mint 600 videó van elmentve.
Esetleg lehet írni a youtub-nak magyarul valahova,hogy ez és ez a problémám és próbáljanak meg segíteni? Mert így használhatatlanná vált az oldal,és a regisztrációmnak sincs semmi értelme.
Nekem 20 lejátszási listám van, egyhez sem tudok hozzá adni, mind különböző számú mentéssel.. ha like-olni szeretnék "Ez a funkció most nem érhető el. Kérjük, próbáld újra később." Ezt írja. Csak fura, h nem "szólt"
erről a youtube, h szabályoz! ...
Tuti nem a youtube-al vagy firefox böngészővel van a gond mert akkor több százezren jeleztek volna perceken belül és igen nagy botrányt kavart volna hisz több millió felhasználóról van itt szó. Ennek híre ment volna azonnal.
Ezért megpróbáltam más számítógépeken is bejelentkezni (3 gépen is kipróbáltam) és láss csodát pöcre működött mindegyik gépen (tudok like-olni,videókat hozzáadni a lejátszási listámhoz..stb) akárcsak azelőtt.
Tehát vmi beállítási probléma lehet a saját gépemmel,meg persze a tiétekkel is. Viszont gőzöm sincs mi lehet az. Lefuttattam 2 különböző vírusirtót de semmi hibát nem talált,Windowst is frissítettem de semmi nem változott.
Aki tud esetleg vmi megoldást az írjon könyörgöm!!!
Egyértelműen a google szerverei utasítják vissza a kapcsolatot a mi gépeinkkel. A probléma nem az Ön készülékében van. Már csak az a kérdés, hogy szándékosan utasítanak vissza minden olyan felhasználót aki nem Google Chrome-t használ, vagy valamilyen szerver probléma állhat a dolog hátterében.
Viszont eszembe jutott valami, amit lehet, hogy kipróbálok gyorsan, hátha jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!