Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi történt a Microsoft Office...

Mi történt a Microsoft Office Word-ömmel?

Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra, mintha eltűnt volna a gépről. Rákattintok az ikonra, hogy elindítsam. Először azt írja ki, hogy felkészülés a telepítésre, majd azt, hogy a használni kívánt lehetőség olyan hálózati erőforráson van, amely jelenleg nem áll rendelkezésre, kattintson az Ok gombra, vagy próbálja újra. Ha az Ok-ra kattintok, azt írja: a fájl nem telepítőcsomagja a telepíteni kívánt Microsoft Office Professional Edition 2003 terméknek. Ha nm az Ok-ra kattintok, hanem csak újra próbálom, akkor ugyanez történik. Ismerősöm tanácsára újraindítottam a gépet, de semmi változás. Szükségem lenne még ma a programra, mit lehet/kell ilyenkor tenni? Köszönöm!
2013. máj. 25. 17:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A LibreOffice-nak ugyan mindegy, eredeti vagy sem a Windows, mindegyiken működik és ingyenes.
2013. máj. 27. 19:56
 12/17 anonim ***** válasza:

"Szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki nem ba.sz ki erre ennyi lóvét,"

És ha a lakosság X százaléka embereket ver, erőszakol, rabol, fosztogat, akkor már neked is szabad?...

Nem érted!?...

Lopott szoftvered van és csodálkozol, hogy nem működik....Ez nonszensz.

2013. máj. 27. 19:57
 13/17 A kérdező kommentje:
Az elmúlt 8 évben semmi baj nem volt ezzel, csak most.
2013. máj. 27. 20:09
 14/17 anonim válasza:

1) Na azért 7. azt azért nem hizsem hogy te minden szoftvvert és egyéb dolgot megveszel mert megsúgom hogy magyarországon még a windowsok 98% lopott. És valószínűleg ha nekes se lenne 60 ezere ft egy sz.os 2007 wordre akkor te is ugyan úgy lopnád mint bárki más.

Na most hogy ezt letuttuk jöhet a tanács:

Szerintem szerezz be egy portebla office csomagot azt nem kell telepíteni se csak felmásolni és megnyitni nekem az ncore-ról van ijenem ha szeretnéd elküldhetem neked

2013. jún. 2. 15:46
 15/17 anonim ***** válasza:

Előző:

De képzeld el, minden szoftverem jogtiszta.

Nem tudom ezen mi olyan hihetetlen?!

Nem szeretek lopni, oszt?

Ki mondta, hogy lopjon office-t? Libre office, ingyenes.

Neked se az eszedtől nagy a fejed (ha nagy), gondolom.

2013. jún. 2. 17:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Sőt, újabban több ingyenes Office is megjelent. Otthonra felesleges a méregdrága MSOffice.
2013. jún. 2. 22:17
 17/17 anonim ***** válasza:
2013. jún. 2. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!