Mit jelent az alábbi figyelmeztetés? Find String ( QGREP) Utility működése leállt.
Figyelt kérdés
Bekapcsolom a gépem (Windows 8 operációs rendszerem van ) és a fenti üzenet jelenik meg az alábbi kiegészítéssel.
"A program helyes működése hiba miatt megszakadt.
A Windows bezárja a programot és értesíteni fogja Önt ha megoldást talál a problémára"
Ezután kb 5 perc múlva fogja magát és kikapcsol.
Fogalmam sincs mit jelent az angol szöveg annak ellenére hogy beszélek angolul. de számítógép nyelven nem.
Ha lefordítom, baromság az eredmény.
string húrt jelent az Utility pedig hasznosságot.
Számítógép guruk segítsetek!!
2013. máj. 23. 17:02
1/6 anonim válasza:
Nálam ugyan ez a probléma :/ Win8 enterprise
2/6 anonim válasza:
Nekem ma kezdte el ezt csinálni eddig semmi gondja nem volt. Lehet h valami hibás frissítés
3/6 anonim válasza:
Nálam is ugyan ez a probléma. Egy MSDN Win 8 Pro-m van. Belépek előjön az ablak hogy leállt a működése ennek a nem tudom minek és pár perc után kijelentkezik. Van amikor többször is. Jó lenne valami megoldás rá igen.
4/6 A kérdező kommentje:
Hurrá! eddig mindenki csak a problémát írta le. van olyan is aki a megoldást is tudja? ere várunk itt mindannyian!
2013. máj. 28. 09:37
5/6 TomaSSz91 válasza:
windows+r lenyomásával előhozzátok a futtatás parancsot oda beírjátok hogy msconfig majd a szolgáltatások fülre mentek bal alsó sarokba kipipáljátok hogy az összes Microsoft szolgáltatás elrejtése és utána ami marad progi azok közül az egyik egy olyan "tűzfal biztonsági program" Ami nem kell azt leállítjátok és volt nincs gond. Nálam ez a Browserdefender nevezetű neve nincs gyártótól program volt a hibás!
6/6 anonim válasza:
Köszönöm TomaSSz91! Nekem is ez volt a problémám és sikerült kiküszöbölni :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!