AVG PC Tuneup! Beadta hogy töltsem le mert ilyen olyan hiba van.2 napig ingyenes volt, most azt akarja hogy vegyem meg. Baj hogy letöröltem?
Figyelt kérdés
1 hónapja újra lett rakva a windows és előtt soha ilyet nem adott be. Most beadta hogy van valami hiba én meg letöltötte ma meg beadta hogy lejárt vegyem meg. Rámentem a program eltávolítására és kiírt egy nagycsomó hibát angolul hogy biztosan letörlöm-e mert ez meg az a hiba. Én meg letöröltem mert eddig se volt, meg úgy tudok mit kezdeni vele mert meg kellene venni, anélkül meg már úgy se tudom használni. Baj hogy töröltem? Lehet baja a gépnek? AVG vírusirtó van a gépen, az ami eddig is volt. De mondom eddig ilyet soha nem írt ki, hogy ez meg ez a hiba töltsem ezt a AVG PC Tuneup-ot....2013. máj. 23. 15:28
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi, azóta már olvasom a belinkelt cikket, hamarabb elküldtem az utolsó hozzászólásomat, mint hogy Te elküldted a linket :) Most már tudok mindent köszi :)
2013. máj. 23. 16:56
12/14 anonim válasza:
Nekem vam Avg tuneup kóddal.Az aktiválás után a névjegyben megvásárolt verzió lesz.Ha kell,írj rám.
13/14 anonim válasza:
Frissíteni ,kód újra ellenőrzést nem szabad.
14/14 anonim válasza:
egy fos kis letörülhetetlen kémprogram a webtuneup, nem véletlenül nem működik a leszedője, sok pénzt kap az AVG érte valakiktől, hogy ráerőltesse a gépünkre. Türelmes munkával el lehet takarítani a gépről a pitsába..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!