Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » AVG PC Tuneup! Beadta hogy...

AVG PC Tuneup! Beadta hogy töltsem le mert ilyen olyan hiba van.2 napig ingyenes volt, most azt akarja hogy vegyem meg. Baj hogy letöröltem?

Figyelt kérdés
1 hónapja újra lett rakva a windows és előtt soha ilyet nem adott be. Most beadta hogy van valami hiba én meg letöltötte ma meg beadta hogy lejárt vegyem meg. Rámentem a program eltávolítására és kiírt egy nagycsomó hibát angolul hogy biztosan letörlöm-e mert ez meg az a hiba. Én meg letöröltem mert eddig se volt, meg úgy tudok mit kezdeni vele mert meg kellene venni, anélkül meg már úgy se tudom használni. Baj hogy töröltem? Lehet baja a gépnek? AVG vírusirtó van a gépen, az ami eddig is volt. De mondom eddig ilyet soha nem írt ki, hogy ez meg ez a hiba töltsem ezt a AVG PC Tuneup-ot....

2013. máj. 23. 15:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi, azóta már olvasom a belinkelt cikket, hamarabb elküldtem az utolsó hozzászólásomat, mint hogy Te elküldted a linket :) Most már tudok mindent köszi :)
2013. máj. 23. 16:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem vam Avg tuneup kóddal.Az aktiválás után a névjegyben megvásárolt verzió lesz.Ha kell,írj rám.
2014. jan. 19. 11:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Frissíteni ,kód újra ellenőrzést nem szabad.
2014. jan. 19. 11:08
 14/14 anonim válasza:
egy fos kis letörülhetetlen kémprogram a webtuneup, nem véletlenül nem működik a leszedője, sok pénzt kap az AVG érte valakiktől, hogy ráerőltesse a gépünkre. Türelmes munkával el lehet takarítani a gépről a pitsába..
2015. márc. 23. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!