Leee_a kérdése:
Hogyan lehet elforditani a kis videot 90 fokkal?
Figyelt kérdés
Van egy hazilag keszult kis videom, ami oldalra forditott kameraval volt felveve. Letezig olyan program, amivel ezt a videot el tudom forditani 90 fokkal?#videó #elforditasa
2013. máj. 23. 13:54
2/11 A kérdező kommentje:
koszonom a valasz. kozben le is toltottem a progit, csak nem tudom hogyan tovabb, mert a progi angolul van:-(
2013. máj. 23. 14:30
3/11 anonim válasza:
4/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt!
2013. máj. 23. 17:18
5/11 Lajos54 válasza:
Ugyancsak használható erre a célra a Format Factory is, ha éppen az van kéznél.
A Videó beállításánál alul, a Haladó menüpontnál lehet kiválasztani, még akár tükrözni is lehet.
6/11 A kérdező kommentje:
Ez melyik verzioban lehetseges? Nekem a FF1.170-es verzioja van meg es ott a halado menupont alatt csak a video egyesiteset es a media info lehetoseg van.
2013. máj. 25. 14:34
7/11 A kérdező kommentje:
Ez melyik verzioban lehetseges? Nekem a FF 1.70-es verzioja van meg es ott a halado menupont alatt csak a video egyesiteset es a media info lehetoseg van.
2013. máj. 25. 14:36
9/11 Lajos54 válasza:
A Format Factory 2.80 verzióban.
Ezek a lehetőségek:
Elforgat bal, jobb
X tükör
Y tükör
Félkép összemosás
10/11 A kérdező kommentje:
Letoltottem a 2.80-as verziot es a video beallitasanal vegre megtalaltam az elforgatas lehetosege. Meg 1x koszonom a segitseget.
2013. máj. 26. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!