Jocika147 kérdése:
Tűzfal és Port blokkolás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A szomszédommal szeretnék játszani a Fifa 07-en, a Gameranger nevű programon keresztül. Ha én vagyok a host, vagy ha ő, akkor is mindig olyan hibaüzenetet ír neki, hogy a tűzfal vagy a port blokkol , ezért nem tudunk játszani. Nekem minden működik a programmal, egy internetszolgáltatónk van, mi lehet a probléma? Már nála ki is kapcsoltam a tűzfalat, és a kivételeknél is kikapcsoltam mindent, még sem jó. Ha a hostra megy akkor írja neki ezt a hibát, ha viszont csatlakozni akar hozzám , akkor a játék jön neki azzal a hibaüzenettel, hogy helyezzen be megfelelő lemezt. Gondolom ugyanazon probléma miatt nem megy, csak más a hibaüzenet. Mi lehet a probléma?
2013. máj. 22. 12:27
2/3 A kérdező kommentje:
nincs
2013. máj. 22. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!