PDF nyomtatóval. Pl.: Bullzip. A képeket kijelölöd nyomtatásra és egész oldalasan kinyomtatod. Az eredmény egy bazi nagy PDF lesz.
2013. máj. 22. 10:40
2/8 anonim válasza:
lehet egyből pdf-be is szkennelni
2013. máj. 22. 10:54
3/8 A kérdező kommentje:
Sikerült a PDF-be való nyomtatás... Köszönöm... Második, azt hogyan tudom megcsinálni?
2013. máj. 22. 10:56
4/8 Lajos54 válasza:
"nemááá" - igazad van, de csak részben. A valamennyire régebbi szkennerek eredeti működtető programja még nem engedi. Igaz, azt lehetne frissíteni is (ha a gyártó van olyan kegyes), de az nem mindig jó.
Pl. én egy HP 3690-es szkennert használok. Amúgy a masinával semmi baj, de az újabb verziós segédprogram borzalmas. Az eredetije sokkal egyszerűbb áttekinthetőbb, felhasználóbarátabb.
2013. máj. 22. 11:23
5/8 Lajos54 válasza:
A kérdés második részére (de részben az elsőre is): én például a pdfMachine nevezetű ingyenes programot használom. Beépül a Wordbe (és még sok helyre), széles határok között lehet állítani a készítendő pdf minőségét.
Egyszerűen egy Word dokumentumba "bedobálom" egymás után a képeket, esetleg írok közé szöveget, ahol kell, majd mentés után egy katt, és máris készül a pdf. De ugyanígy PowerPoint prezentációból és még sok mindenből is lehet vele pdf-et készíteni.
2013. máj. 22. 11:29
6/8 anonim válasza:
#3 Lajos írta ... csak, ha a szkenner tudja
2013. máj. 22. 11:40
7/8 A kérdező kommentje:
HP Deskjet 1050A készülékről van szó ( ha minden jól megy pénteken tudom megvenni de legkésőbb hétfőn szóval még nincs meg )
2013. máj. 22. 11:41
8/8 Lajos54 válasza:
Nézegettem a fellelhető leírásokat, de utalást nem találtam arra, hogy tudna közvetlenül PDF formátumba beolvasni. Ez persze még nem zárja ki. De ha esetleg nem is tud (és ez NEM szkenner függő, hanem program függő!), a fentebb írt programmal (pdfMachine), vagy valamilyen hasonlóval megoldható. Szerintem nem rossz módszer az általam használt (Wordben összerakni, majd átkonvertálni), mivel akár plusz dolgokat (szöveg, stb.) is lehet beszúrni a dokumentumba, amiből a végén PDF lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!