Kinek jár majd ingyen a Windows 8.1?
Figyelt kérdés
Hallottam olyan foszlányokat hogy aki megvette a Windows 8-at annak ingyen jár majd a "Windows 8.1". Ez a "megvette" ez milyen tág fogalom? Mert én nemsokkal a Windows 8 megjelenése után vettem egy teljesen új laptopot eredeti Windows 8-al.. Így nekem is jár? Mert valamilyen szinten megvettem hiszen többet fizettem érte mintha rendszer nélkül vettem volna.. Ilyenkor van arra esély hogy esetleg ez nekem is járni fog? Válaszokat előre is köszönöm!2013. máj. 21. 22:23
1/7 anonim válasza:
Laptop alján nekem anno volt sorozatszám a windowshoz, lehet azt kell majd beregisztrálni, vagy szimplán egy Update formájában le lehet majd szedni.
2/7 anonim válasza:
Te is megvetted (OEM verzió), neked is járni fog.
(Szerintem.)
3/7 A kérdező kommentje:
Windows 8-nál már csak egy kis matrica van az alján.. Sorozatszám sehol..
2013. máj. 21. 22:29
4/7 belapus válasza:
Frissítésként érkezik, azonban, hogy ezt hozzákapcsolják-e valamiféle eredetiség vizsgálathoz, nem tudom.
5/7 Lajos54 válasza:
"Windows 8-nál már csak egy kis matrica van..."
Mi nemrég vettünk néhány Notebook-ot, azokon (a gép gyári számán kívül) ott a Windows matrica, amin szerepel a kulcs. 5x5 karakter, betűk és számok vegyesen, mint a régebbi "lemezes" telepítők mellett volt a gépre ragasztandó, eredetiséget igazoló matricán.
Sőt, a "gyárilag" feltelepített Windows 8-at ezzel a számmal kellett mindegyik gépnél aktiválni.
Tehát géppel együtt vásárolt Windows, de VÁSÁROLT Windows. Vagyis jogtiszta.
6/7 A kérdező kommentje:
Nálam nem kellett Aktiválni és nem volt ilyen Kulcs sem.. Bekapcsoltam, kérte hogy milyen nyelven szeretném használni és milyen kinézettel, meg fiókot kellet létrehozni.. Ennyi volt.. De 100% hogy eredeti..
2013. máj. 22. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!