Mit tegyek, egyáltalán tudok valamit csinálni? (Bővebben:Lent)
Figyelt kérdés
1 éves a laptopom és állítólag nem eredeti a windows7 rajta. 13 éves vagyok, úgyhogy nem bírom a hátteret ami a windos7-es háttér. Ezt a hátteret megtudom valahogyan változtatni vagy nem lehet? Ha igen, akkor lécci mondjátok el, hogy hogyan, mert megőrit ez a f*s kék sz@r...2013. máj. 21. 20:52
1/4 levis56 válasza:
A keresőben írd be "háttérképek" válaszd ki a neked tetszőt,lehetőleg a monitorod kijelzőjének megfelelő felbontásut egér jobb gomb klikk,kattints a mentés másképp menüre,letöltés után megnyitod,jobb gomb-kép beállítása háttérként,rákattint a ballal és kész.
3/4 A kérdező kommentje:
Hidd el nem vagyok hülye, ezt tudom én is hogy hogyan lehet, csak mivel nem eredeti rajta a windows7 ezért ilyen nincs rajta és nem is tudom megváltoztatni... Hidd el ezt már próbáltam nem is egyszer...
2013. máj. 22. 18:29
4/4 Balint002 válasza:
Feltalálták az internetet.Ott is a google-t(tudom nem feltalálták de jól hangzikXD)ott meg a képeket.És láss csodát van háttérképed.TAPS TAPS TAPS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!