Mikor fog megjeleni az új MSN? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert amikor a legújabbat feltettem, és megnyitottam, nem akart beengedni.
Aztán régebbit akartam felrakni, de azt meg nem engedte, mert azt írta, hogy újabb van feltelepítve, és először töröljem azt.
Ki is töröltem, megint fel akartam tenni az újat, de megint azt írta ki, pedig letöröltem... (a programeok telepítése és törlésében legalábbis nincs benne... de még a program files-ban se).
Szóval összetett a kérdés... az elsőt azért, hogy hátha a legújabbat feltelepíti, a második meg azért, hogyha addig is vhogy meg lehetne csinálni... Köszi :)
2009. okt. 3. 17:48
1/3 anonim válasza:
Hello szerintem rakd fel ezt a progit:Revo Uninstaller Telepítsd ujra azt az MSN-t amit tőrőlni szeretnél és evvel a progival tőrőld! ez majd letőrli rendesen nem hagy semmit a gépen szerintem ha evvel tőrlőd akkor telepítheted a másik MSN-t probáld meg!Nem vesztesz semmit vele
2/3 A kérdező kommentje:
Ja... de újratelepíteni is próbáltam... ugyanaz a helyzet, mint mikor régebbit akarok feltenni... :'(
2009. okt. 3. 18:10
3/3 anonim válasza:
Hát akkor nem tudok segíeni bocs velem is volt már ez és én is sokat szenvedtem mire vissza tudtam rakni a régit de már nem is tudom hogy csináltam asszem saját kezűleg tőrőltem mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!