Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha valakinek elküldök Windows...

Ha valakinek elküldök Windows Movie Maker-ben egy videót, akkor miért nem tudja megnézni? (több lennt)

Figyelt kérdés
Mégha letölti se. Már küldtem ilyet két embernek is, és egyikük sem tudta megnézni. Azért aggódok most ezen, mert énekórára a tanárnak kellett két táncról (ki lehetett választani melyik) egy dolgot vagy WordArt-ban, vagy PowerPoint-ba. Az egyiket a Power-be csináltam, de mivel ott nem lehet zenét tenni, csak wav formátumban, ezért gondoltam a másikat meg MovieMaker-ben csinálom. A Movie-s tök jó lett, mint egy igazi film, szóval nagyon király, de mi van, ha majd nem tudja megnyitni? Még azon gondolkoztam, hogy Youtubéra ha feltöltöm... 12/L

2013. máj. 20. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert gondolom csak a projektfájlt küldted át, azzal meg semmit nem tudnak kezdeni. Mekkora a mérete?
2013. máj. 20. 14:14
 2/3 tabaki ***** válasza:
Igy igaz. A videódat még ki kell írnod a 'Film rögzítése' vagy hasopnló nevű funkcióval (ki emlékszik erre pontosan linuxban?), a vége egy .WMV-fájl lesz, ez már tartalmazza a videódat. A projektfájl csak egy lista arról, hogy a te gépeden honnét, milyen hosszban és sorrendben szedje elő a program a fájlokat a videó összerakásához.
2013. máj. 20. 16:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi mindkettő választ!

Második, köszi a tippet! jó lett :)!

2013. máj. 21. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!