Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet word-ben felesleges...

Hogy lehet word-ben felesleges szóközöket és bekezdéseket törölni?

Figyelt kérdés

Informatika érettségire gyakorlok, a 2012 májusit csinálom. Van egy ilyen feladat az elején:

Az elkészített dokumentum ne tartalmazzon felesleges szóközöket és üres bekezdéseket!

A felesleges szóközöket a cserével szedtem ki, nem tudom jól csináltam-e, de az üres bekezdéseket mivel tudom eltüntetni?

2013. máj. 19. 13:59
 1/4 A kérdező kommentje:
2003-as Office-t használok.
2013. máj. 19. 13:59
 2/4 coopper ***** válasza:
79%

Szia.

Azokat is keresés és cserével vagy csak kereséssel. A keresésnél (CTRL+H) van egy olyan "Egyebek" gomb aztán "Speciális" gomb, ott feljön egy lista abból tudsz választani. Neked az "A. bekezdés" kell2 (első)

Kép: [link]

Sok sikert.

Üdv.

2013. máj. 19. 15:42
 3/4 anonim válasza:
Az én szövegem felesleges enterekkel van teli. Megpróbáltam az itt leírtakat, de nem alkalmazza. Nekem Word 2016 van. Az opció ott van, csak nem csinálja meg a program. Lehet, hogy amatőr vagyok, és az enter neve nem "kézi sortörés"?
2017. máj. 11. 09:17
 4/4 coopper ***** válasza:

Szia.

Igen, az Enter neve nem kézi sortörés (a kézi sortörés az a SHIFT+ENTER). Az Enter neve az a A.Bekezdés (^p) legalábbis a Word 2010-ben.

Sok sikert.

üdv.

2017. máj. 11. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!