Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit tud ez a particionáló...

Mit tud ez a particionáló program, érdemes-e használni ha kevés a C meghajtón a hely?

Figyelt kérdés
Van egy olyan gondom h a gépemen a C meghajtón kb 300 MB szabad hely van és emiatt folyton kiirja h kevés a lemezterület.A neten néztem ezt a particionáló programot amihez meg nem értek(ha valaki elmagyarázná nekem h mi a lényege megköszönöm! :D) amivel elvileg megoldható ez a gond.Csak anyit akarok h mivel D-n még van kb 16 Gb és abból kb 5 Gb-ot "áttenni C-re hogy kicsit megtoldani szabad hellyel a frissitéseknek stb.

#particioprogram
2013. máj. 17. 12:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Tisztára törli az egész merevlemezedet, nem megoldás a problémádra. Neked elsősorban a felesleges fájlokat kéne kiszórni a csudába C-ről, egy CCleanert küldj rá, az biztos fog törölni ezt-azt, uninstalláld a már nem használt programokat, ilyesmi. Természetesen a partícióidat egyesítheted, de ahhoz is ajánlatos lenne leformázni előbb az egészet, úgyhogy szerintem még mindig a "kézi" tisztítás a legkézenfekvőbb.
2013. máj. 17. 12:28
 2/2 tabaki ***** válasza:
Elvi lehetetlenség nem lenne a dologban, ha nagyon tudnád, hogy mit művelsz. Így azonban garantáltan hazavágod a rendszeredet és megszabadulsz mindentől, amit eddig a gépeden létrehoztál és összegyűjtöttél. Inkább Első Szóló javaslatait fogadd meg, továbbá a megtartandó programjaidat is újratelepítheted úgy, hogy a D-re kerüljenek. Amúgy a D meghajtód garantáltan ugyanaz a merevlemez, mint a C?
2013. máj. 17. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!