Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Access telepítés?

Access telepítés?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy 2007-es Microsoft Access-t, de amikor el akarom indítani az ACCESSMUI nevű, Windows telepítő csomag típusú fájlt, azt mutatja, hogy indul, és dolgozik, majd 1,5-2 mp-n belül leáll, semmi hibaüzenet, vagy ilyesmi. Mi lehet a gond?

2013. máj. 16. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Access az a Microsoft Office része, szóval Office 2007-et szedj le. Amit Te leszedtél lehet, hogy egy megtévesztő trójai.
2013. máj. 16. 22:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy nem fejeztem magam ki nyilvánvalóan, felvetésed természetesen helyes. Office-t szedtem le, és annak az Access részével van gondom.
2013. máj. 16. 22:24
 3/4 Lajos54 ***** válasza:

Valamiért hibás a telepítésed, nem jól csináltál valamit.

Az Office telepítőt kell elindítani, majd a megfelelő résznél kiválasztod, hogy mit akarsz telepíteni. Ha a többi program (Word, Excel, stb.) nem kell, azok elől vedd ki a pipát, csak az Access előtt maradjon.

Ha így telepíted, működnie kell.

2013. máj. 17. 12:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült, nagyon köszönöm, hogy segítettetek!
2013. máj. 17. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!