Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mondanátok könnyen kezelhető...

Varga ákosss kérdése:

Mondanátok könnyen kezelhető photoshop, illetve videóvágó progikat?

Figyelt kérdés
lehetőleg teljes névvel, hogy a letöltésnél ne kelljen keresgélnem sokat.. köszi :D

2013. máj. 16. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
És mi lennénk a csicskáid? Ez ügye nem komoly? Még azt sem tudod, mit kérdezel. A Photoshop az egy (1) képfeldolgozó program a sok közül. Nem könnyen kezelhető, profi célokra készült. Könnyen kezelhető videóvágót találsz s a Windowsodban, vagy linuxodban.
2013. máj. 16. 22:21
 2/5 A kérdező kommentje:
milyen csicskáim?? megkérdeztem, hogy tud-e valaki könnyen kezelhető képszerkesztő, illetve videószerkesztő programot! nem vágom, miből következtettél arra, hogy én itt bárkit is csicskáztatok, mivel tudtommal nem is kötelező választ írni egy kérdésre... mindegy, azért köszi, amiket mondtál
2013. máj. 16. 23:23
 3/5 A kérdező kommentje:
és a photoshopot, mint gyűjtőnevet, nem mint programnevet használtam
2013. máj. 16. 23:24
 4/5 tabaki ***** válasza:

A photoshopot, mint gyűjtőnevet használd a Photoshop-verziókra. Képszerkesztőket ezen az oldalon szoktam ajánlgatni (nem tudom linkelni, mert a Gyík már reklámgyanúval letiltotta):

tabaki.uw.programok/programok.php

Videószerkesztők pl.:

Avidemux, VirtualDub, Pinnacle Videospin, VideoPad. Majd a Gugli segít a megtalálásukban.

2013. máj. 16. 23:40
 5/5 tabaki ***** válasza:

+Bocsika, elírtam a címet:

tabaki.uw.hu/programok/programok.php

2013. máj. 16. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!