Segítség! Nem bootol be teljesen a Win7 . (? )
Udv. Elore is elnezest a helyesirasi hibakert es az ekezetekert, csak igy gyorsabb.
Van egy laptopom, eredeti w7 home premium x64-el. Ma reggel msg sikeresen bebootolt, olvastam pdf-eket, neteztem. Amikor delutan 1-kor ismet bekapcsoltam, mar a win logo utan rovid kek kepernyos villanas (nem tudtam elolvasni, mit ir), es utana allandoan rebootol.
Most ott tartok, hogy ujraraktam, mar a win frissitesek es az office is fent volt, driverel stb, mikor restartnal megint ezt kezdte. Memoriakat probalgattam hatha vmelyik kisult, de semmi.
Egyszer sikerult elinditani csokkentett uzemmodban, az ota semmi. Magyon szepen megkoszonom, ha valaki segitene. En most telefonrol irok.
Laptopom: acer 4830tg i3 2310m gt540m ram 8 giga, 120 gb ocz agility 3 ssd es hitachi 500as hdd. Mi lehet a baj?
most ezt irja ki a diagnosztikaban: a rsz visszaallitas nem sikerult, ismeretlen hiba lepett fel v.allitas
kozben (0x8000ffff).
:(((
Ha nem a RAM, akkor a HDD lehet ludas, ami ennyire feltűnő.
Tegyél be egy másik háttértárolót, működő windows-al próbálgasd.
Használd kicsit, indítgasd újra. Ha azzal is cisnálja, akkor viszont a VGA Memóriája nem tud címezni.
Egyébként a biosban be tudod állítani, hogy rendszerhiba esetén ne induljon újra, és akkor el tudod olvasni a kék képernyőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!