Szándékosan butították le az ingyenes uTorrent 3-at?
Figyelt kérdés
Nevetséges, hogy az utorrent 2.2.1 az utolsó verzió, ami butítás nélkül, ingyen használható. Az ubuntu 13.04-es letöltésénél vettem észre, miután frissített az utorrent a 3-as verziójára. Letöltéskor lépcsőzetesen 10-15 kB/s-ként növekedett a letöltési sebesség, majd 980 körül visszalassulgatott 170-180-ra, ezzel eljátszva 5 percet meguntam, majd töröltem az egészet és 2.2.1-es verzióval 4,7 MB/s-el leszedtem kb. 3 perc alatt. Kérdésem: szándékosan butítják, hogy vedd meg a Plust? Még a 3.0-ás verziónál azt hittem valami hiba, de ez már a sokadik 3-as verzió, ami használhatatlan.2013. máj. 16. 12:45
1/2 anonim válasza:
hasznűld a régi portable verziót és ne engedd frissíteni. Lehet, hogy csak programhiba amúgy és nem szándékos.
De az is lehet, hogy szándékos.
2/2 tamasoft válasza:
Nálam sem működik rendesen a 3.x verzió. Pl. ha alvásból tér vissza a win8, onnantól nem éled újra rendesen a mikrotorrent, hanem csak úgy tűnik. Csak normál újraindítással üzemel megfelelően, le fogom szedni én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!