Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom kicsit gyorsítani...

Mara Acoma kérdése:

Hogyan tudom kicsit gyorsítani a gépem?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem, Del inspiron mini 1018-as. Vin7 van rajta, szörnyen lassan indul el és a chrome böngésző és tetű tempóban tölti be az oldalakat. Élvezhetetlen vele játszani a netes játékokat.

Amit tudtam mi, azokat letiltottam, hogy ne induljon automatikusan, de ettől többet nem merek belepiszkálni, mert nem értek hozzá.

Ha esetleg van valami tippetek mit tegyek, légyszíves írjátok meg. Köszönöm!

33L

2013. máj. 16. 08:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Ujra telepités az első dolog.
2013. máj. 16. 09:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez egy netbook, túl sokat nem tudsz belőle kihozni. A netbookoknak éppen az a lényege, hogy gyenge hardver van bennük, de így olcsóbbak, tovább bírja az aksijuk.

Rakhatsz rá egy régebbi oprendszert - avagy rakathatsz rá valakivel - az valamennyit segíteni fog, vagy áttérhetsz valamely linux disztrib használatára, azok jobban kezelik az erőforrásokat netbookokon is.

2013. máj. 16. 09:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Gondoltam rá, hogy XP-t teszek fel, de sajnos fogalmam sincs, hogy cd meghajtó nélkül ezt hogyan tudom kivitelezni. Esetleg erre tudnátok megoldást?
2013. máj. 16. 10:22
 4/7 anonim ***** válasza:
pendrive -ról lehet telepíteni
2013. máj. 16. 10:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez számomra is világos, de hogyan?:)
2013. máj. 16. 10:36
 6/7 anonim ***** válasza:
2013. máj. 16. 10:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Szuper :) Köszönöm! Zöld pacsi Nektek!
2013. máj. 16. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!