Milyen programmal lehet ilyen képeket készíteni?
Ilyen képekre gondoltam, mint pl. az alábbiak:
Tehát fotórealisztikus tájképek, vízzel, növényekkel, hegyekkel, felhőkkel, fényekkel stb., esetleg egyéb tereptárgyakkal (épületekkel).
Köszönöm előre is!
Köszönöm!
Akkor egyelőre ezzel a két programmal ismerkedem, ahogy időm engedi, próbálgatva mind a kettőt. Szerencsére elég jó magyar leírás van a Blenderhez, igaz, nem éppen a legújabb verzióhoz, de így is nagy segítség.
Közben ráakadtam egy régi gyöngyszemre, a Terragen 0.943-ra. Kísérletezgetek ezzel is, bár nem ártana egy magyar kézikönyv (állítólag volt ilyen a megszűnt terragen.hu-n). Tettem is fel ilyen kérdést külön, hátha valaki letöltötte annak idején, és megvan még neki. Könnyebb lenne így a kísérletezés...
Az alapokkal nincs problémám (Terragen 0.9), megértem a főbb dolgokat, inkább a finombeállításokról, extra opciókról szeretnék többet olvasni. Mások tapasztalatait, vagy egy magyar nyelvű kézikönyvet olvasva sem veszne el a felfedezés élménye, viszont célirányosabban, és nem vaktában lehetne kísérletezni. Angolban sajnos nem vagyok (még) olyan szinten, hogy folyékonyan, szótárazás nélkül tudjak olvasni.
Persze, ha nincs lefordított anyag, akkor majd fordítóprogrammal tanulok, csak úgy lassabb és nehézkesebb a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!