Sürgős! Skype-ot nem ismerem, valaki elmagyarázná?
Figyelt kérdés
Régebben feltelepítettem, de a gépemen minden telefonszám lett. Nem tudtam vaterázni se, ott is mindnen termék telefonszám lett. Így letöröltem, maradt az msn, de állítólag az már nincs, helyette skype van.2013. máj. 14. 08:34
1/2 A kérdező kommentje:
És ha feltelepítem, ugye nem fog automatikusan belépni, meg hogy lehet a facebookkal összehozni, annak mi értelme van, légyszi magyarázzátok már el nekem, mert olvasgattam most hogy lehet ilyeneket, de nekem mind kínai. Köszi
2013. máj. 14. 08:45
2/2 P.O.C. válasza:
Ha majd feltelepíted Skype -ot, ne csak ész nélkül nyomogasd a a next gombot. Telepítés közben lesz egy olyan lehetőség hogy "telepítem a Skype hívást", ebből szedd ki a pipát és akkor nem fogja elrondítani a Weboldalakon a számokat a hülyeségével.
Amúgy nincs benne semmi bonyolult, ugyan olyan, mint az MSN/Live Messenger. Lehet vele szövegesen csevegni, sima hanghívást és video hívást kezdeményezni, természetesen ingyen. Ha nem emlékszel a régi Skype account -odra csak újra kell regisztrálnod. Bár valahol úgy hallottam mostmár elfogadja az msn, live és hotmail account -okat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!