Zenefelismerő program?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
S.O.S -ben szükségem lenne a videóban lévő 1. szám címére, de már több zenefelismerő programot is próbáltam, egyik sem ismerte fel a zaj miatt. Valaki esetleg tudna segíteni és kiügyködni, hogy milyen zene szól? Nagyon nagyon megköszönném!!
2013. máj. 13. 15:44
2/8 anonim válasza:
Ha esetleg belinkelted volna magát a zenét...nem tudom így mit vársz.
4/8 A kérdező kommentje:
Belinkeltem.
2013. máj. 13. 15:46
5/8 A kérdező kommentje:
Bármit próbáltam eddig egy proginak sem sikerült felismerni.. :\
2013. máj. 13. 15:48
6/8 anonim válasza:
Amúgy ez kb ugyan olyan mint a többi x+1 gépi zene, mindegy melyiket hallgatod, hasonlít erre.
Ezért nem tudott választani a program se. Túl sok volt a találat.
http://www.youtube.com/watch?v=T0zd26oAb5Y
észre se veszem annyira hasonló
7/8 A kérdező kommentje:
Jaja, ez is a probléma.. :\ de még ha a szöveget kihallanám de azt sem lehet tisztán érteni. Más megoldás nincs?
2013. máj. 13. 15:54
8/8 anonim válasza:
Van, mondom:
Hallgass hasonlót. amiket linkeltem, mind ugyan olyan semmit mondó "zene". pont jó erre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!