Ubuntu Linuxon melyik böngészőt érdemesebb használni?
Jelenleg Chromium és Firefox van fent, de nem tudom melyiket érdemesebb használni.
Windows-on teljesen mindegy volt, de itt a youtube videóknál pl éreztem különbséget.
Firefox és Chromium is ugyanazt az adobe flash player-t használja linux rendszeren?
szerintem is chrome-ot.
ha telepíted a flashplayer plugn, mint csomagpakkot, akkor nem kell csinálmnod semmi, benne lesz a flash De amúgy chromiummal azt hiszem nem is kell neki flash, mert html5 a jutyub.
"e itt a youtube videóknál pl éreztem különbséget. "
Mit éreztél?
Nekem nem csinál ilyet. Mondjuk én sima chrome-t tettem fel.
A chromium állítólag ugyan olyan, de szerintem mégsem.
Sima chrome jobban adja.
Köszi a válaszokat!
Igen-igen, ezt csinálja a chromium hogy néha kilép a videóból miközben a negyedjénél járok kb... van hogy megáll és nem megy sehova sem... illetve automatikusan nem vált át HD 720-ra ha felnagyítom a képet (windows-ban úgy működik).
Firefox-ban nem akadnak meg a videók és nem fagy be...
Ennek mi lehet az oka?
Én feldobtam a Google Chrome-ot (van linux verziója is).
A Chromium sem rossz, de nem ugyan az azért mindenben. :)
Eddig úgy tűnik hogy az eredeti Google Chrome-ot érdemes használni ugyan is adobe oldala szerint a 11.7.7-es flash a legújabb még windows-on is.
Linux Chromium flash 11.2.2-es flash-t használ míg
Google Chrome flash 11.7.7-es flasht-t használ.
De majd használat közben jobban kiderülnek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!