Mendi84 kérdése:
Wordbe miért nem tudom beállitani a szegélyt csak a szövegre és nem az egész bekezdésre?
Figyelt kérdés
Hiába próbálnám kiválasztani, hogy csak a szöveg alá tegyen egy vonalat, bekeretezi az egész mondatot. Ha próbálnám eltüntetni a többi vonalat, akkor annyi történik, hogy vagy nincs egy vonal se vagy teljesen bekeretezi a mondatot. Mi lehet a gond?2013. máj. 11. 17:11
2/4 A kérdező kommentje:
Microsoft Word 2007.
2013. máj. 11. 18:44
3/4 Lajos54 válasza:
Nem biztos, hogy teljesen jól értem. Tehát a szöveg egy adott része után akarsz vonalat tenni?
Ha igen, azt Word 2002-ben így kell (sajnos ezen a gépemen csak az van, de szerintem a 2007-ben is hasonló, ha jól emlékszem):
A szövegben, ahova a vonalat akarod tenni, odaállsz a kurzorral. Ezután menüsorból Formátum-Szegély és mintázat. A Szegély fülön kiválasztod az Egyéni-t, majd beállítod a Stílust és a Vonalvastagságot, majd jobb oldalon a Minta résznél kiválasztod, hova kerüljön a vonal (alul, fölül, balról, jobbról), sőt a beállításoknál a szövegtől való távolság is állítható.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is igy csinálom, meg máskor müködött is igy, de most hiába választom ki az egyénit visszaugrik oda a teljes keretesre...
2013. máj. 11. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!