Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért kér ilyen . Dll fájlt...

Miért kér ilyen . Dll fájlt az Assassin's Creed Brotherhood? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Az AC indítása után kiírja hogy a program nem tudott elindulni mert hiányzik egy bizonyos NetActivationLibrary.dll fájl. Miért van ez,és hogy lehetne ezt megoldani ? A válaszokat előre is köszönöm !

#fájl #probléma #.dll #brotherhodd
2013. máj. 11. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Eredeti vagy nem? Próbáld meg beírni googlebe, és letölteni. Ha nem eredeti, akkor próbálj meg egy másik verziót letölteni. Ha eredeti, akkor keress utána angolul, hogy "missing NetActivationLibrary.dll assassins creed brotherhood".
2013. máj. 12. 08:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem eredeti,mert csak azért töltöttem le hogy megnézzem hogy elbírja-e a gépem,mert ajándékba akarom megvenni haveromnak akinek full ilyen gépe van,és szeretném tudni hogy biztosan elbírja e.Megpróbáltam beírni google-ba,de nem találtam ilyen nevű dll-t.
2013. máj. 12. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!