Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért cserélték le az MSN-t a...

Miért cserélték le az MSN-t a skype-ra?

Figyelt kérdés
Az MSN sokkal jobb volt!Sokkal szebb volt,kényelmesebben használtam.Ott voltak a hangulatjelek,az MSN Plus...

2013. máj. 11. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel az MSN-t kiszorította a piacról a facebook.
2013. máj. 11. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen érthető és világos az oka. A Skype ismertebb, többen használják, ezért érdemesebb volt az Msn-t integrálni a Skype-ba, mint fordítva. Egyébként én is Msn-t szerettem jobban.
2013. máj. 11. 15:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem a skype egy kalap sz*r volt az MSN-hez képest.
2013. máj. 11. 15:27
 4/5 anonim válasza:
Mert a Microsoft felvásárolta a Skypeot
2013. máj. 11. 15:48
 5/5 anonim ***** válasza:

A Microsoft felvásárolta a Skype-ot, kettő egyforma szolgáltatásra meg nem volt szükségük, fölösleges kiadások, fölösleges munka, szóval az egyiket megszüntették. Azért az MSN-re esett a választásuk, mert fele annyian se használták, mint a Skype-ot. Az MSN-t többnyire a fiatalok használták, míg a Skype-ot a fiatalok és idősebbek is. Miután a fiatalok 3/4 része áttért a facebookra, alig maradt, aki az MSN-t használja.

Viszont létezik néhány módszer, amivel továbbra is jó még az MSN. Biztosan nem örökké, de egy jó darabig még működik. Én is vígan használom. Ha esetleg érdekel a megoldás, írj privátot.

2013. máj. 15. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!