Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet videót készíteni...

Hogyan lehet videót készíteni a laptopommal?

Figyelt kérdés
Egy samsung modernek számító gépem van. Az érdekelne, hogy milyen program letöltése szükséges, hogy videót tudjak vele készíteni, amit esetleg fel is töltenék, valamilyen videómegosztóra!
2013. máj. 10. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Legeloszor is, van kamerad?
2013. máj. 10. 20:19
 2/6 A kérdező kommentje:
igen. van! xD
2013. máj. 10. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Milyen videót? saját magad akarsz kamerázni, vagy más videókból akarsz esetleg összeállítást készíteni?

Valamilyen video szerkesztő programra van szükséged szerintem.

2013. máj. 10. 22:38
 4/6 A kérdező kommentje:
igen! én szeretnék kamerázni! és tényleg valami program kéne... :/
2013. máj. 11. 14:07
 5/6 A kérdező kommentje:
ezért létszi tudna valaki egy jó programot ajánlani?
2013. máj. 12. 18:28
 6/6 pod válasza:

h milyen gép mennyit bír, abban nem vagyok jártas

de ajánlom a sony vegast, bár inkább a premiere-t (adobe premiere cs5 vagy cs6) keress torrentet - a vegast egyszer használtam, nekem annyira nem jött be, a premiere ügyes program, sok mindenre jó, belejönni se annyira nehéz (csomó tutorial van a neten) effecteket is találsz benne, tud nem egy exportálási lehetőséget és sok mindent befogad...

(HA tetszik és kipróbálnád, csak annyit javasolnék, h mikor megnyitod, ne állíts be előre szekvenciát, vagyis h milyen típusú és beállítású legyen a program, hanem majd a bevitt anyagodból csinálj új szekvenciát)

[link]

kezelőfelülete: [link]

2013. máj. 24. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!