Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sony Vegas 9. 0 probléma? (lent)

Lsiens kérdése:

Sony Vegas 9. 0 probléma? (lent)

Figyelt kérdés
Az miért van, hogy Frapsal felveszem a videót és akkor tök jó a minősége viszont ha berakom Sony Vegas 9.0-ba akkor nagyon csúnya a kép minőség pedig a felbontás erre van beállítva : HDV 720-30p (1280x720; 29,970 fps) miért annyira homályos? És még 1 kérdés ha rámegyek a Transitions fülre nem ad be semmi Effektet azt írja hogy nem talál semmit rakjam újra a programot. Miért van ez?

2013. máj. 10. 11:56
 1/4 Argloss ***** válasza:

Az előnézet ablakban azért néz ki rosszul, mert ott lerontja a minőséget, főleg akkor ha nem elég erős a géped. A kész videónak már nem lesz rossz a minősége, ha jó beállításokkal mented el.

Az áttűnéseknél azért nincsen semmi, mert tört verziót használsz és abból is olyat ami nem működik, vagy rosszul crackelted meg...

2013. máj. 10. 12:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Az miért van hogy ha lementem akkor nem tudom megnézni mert ha rákattintok arra amit lementett akkor visszajön a Sony Vegas 9.0. És nem tudom megnézni
2013. máj. 10. 12:47
 3/4 A kérdező kommentje:
A neve is valami Untitled
2013. máj. 10. 12:48
 4/4 Argloss ***** válasza:

A mentés csak egy projektfájlt hoz létre ami csak a videók helyét, időzítéseket, effekteket tárolja (mindennek amit bele raksz csak a helyét tudja a gépen, ezért kicsi a mérete). A kész videót renderelni kell, ekkor gyúrja egybe a dolgokat és csak így kapsz használható videót. (ez jóval tovább tart, de ezt már feltöltheted, kiírhatod dvd-re, stb...)

Javaslom, hogy a youtube-on nézegess oktatóvideókat:

http://www.youtube.com/watch?v=Q5aylzQCKEk

2013. máj. 10. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!