Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért frissít a windows...

Miért frissít a windows minden nap?

Figyelt kérdés
eddig csak havonta egyszer szokott frissíteni most meg minden kikapcsolásnál frissít.hol tudom beállítani hogy ne frissítsen minden nap?windows home premium
2013. máj. 10. 07:21
 1/4 Lajos54 ***** válasza:

Kár lenne a frissítést kikapcsolni. Azért van a folyamatos "foltozgatás" mert sorban kerülnek elő a hibák, amiket nem árt javítani.

Egyébként valószínű, hogy hiányzik esetleg valamelyik legutóbbi szervizcsomagod, ezért talál állandóan pótolni valókat a rendszered.

Pl. az XP-nél, ha a korábbi sp3-al van telepítve frissen, utána 160-180 körüli javítást fog még felrakni. Ezek mind szükségesek a (viszonylagos) stabil működéshez, a biztonságról nem is beszélve. De hasonló a helyzet a 7-nél is, a 8-ast még nem figyeltem meg annyira, de gondolom ott is akad már jónéhány frissítés, javítás.

2013. máj. 10. 08:41
 2/4 anonim válasza:
Win 7-esem van, régen én is kb. havonta kaptam frissítéseket, most meg minden nap. Engem is zavar egy kicsit, de kibírom....:) Nem tudom mi lehet az oka, csak szóltam, hogy Win 7-nél sem jobb.
2013. máj. 10. 09:47
 3/4 belapus ***** válasza:

Nem lehetséges, hogy folyton ugyanazt a frissítést szeretné feltelepíteni, csak valamiért nem sikerül ?

Nálam, ugyanis nincs ilyen probléma.

2013. máj. 10. 10:07
 4/4 A kérdező kommentje:
akkor ne foglalkozzak vele?
2013. máj. 10. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!